FINALNO LETNJE SNIŽENJE

JUN 2022 Jandala imanje joga putovanje retreat

VIKA WOMEN RETREAT

 

VIKA women retreat je jedinstven događaj koji vas vodi u trodnevni beg iz svakodnevnice. VIKA pruža nezaboravno iskustvo svim ženama koje žele da rade na svom umu, telu i duhu, koje žele da se odmore i posvete sebi. Tri dana, dva noćenja. Priroda, sunce, novi bazen, pun pansion na bazi vegetarijanske ishrane. Topla noć uz druženje, akustičnu gitaru i vina domaće poznate vinarije. Dva dana ispunjena jogom sa našom poznatom Brankicom Katalinom, uz mogućnost korišćenja saune i zelene oaze Jandala imanja ispuniće ova tri dana na najlepšem događaju ovog leta. Očekuju Vas interaktivne radionice na temu ženske energije, yoge lice i aromaterapije sa poznatim predavačima Anjom Šargin, Anom Zorić, a sa nama će biti i Astro sestre, dok će veče biti magično uz muziku i radionicu pravljenja nakita od poludragog kamenja sa Fay Stones. Osećaj slobode, dobre energije kao i poklon paket koji uključuje VIKA helanke, pilates čarape i Fey Stones nakit pružiće nezaboravno iskustvo.
VIKA retreat je poziv svim ženama ka novom koraku, buđenju, napretku, poziv za sreću, neustrašivost, samopouzdanje i sigurnost kroz svaki novi dan koji sledi. Okupljanje podrazumeva ograničeni broj ljudi koji će biti na ovom putovanju, zato rezervišite svoje mesto prijavom i krenite sa nama na doživljaj iz snova.
OSETI DOŽIVLJAJ I PRIDRUŽI NAM SE ŠTO PRE. 

UČESNICI

BRANKICA KATALINA

Yoga instruktor koji će biti sa vama na VIKA retreat-u je BRANKICA KATALINA.

Ona za sebe kaže: "Moj background su finansije i telekomunikacije. Provela sam 15 god u Telenoru od čega je 5 bilo u Oslu gde sam živela i radila takodje u Telenoru. Kao i skoro sve ljude koji su napustili korporativni  život tako sam i ja se okrenula svojim snovima i strastima i krenula tim putem. Oduvek sam negovala svoje hobije kao sto je yoga, fotografija, nakit i kada sam dala otkaz otisla sam u Indiju da zavrsim 500 sati za yoga ucitelja u okviru Ashtanga vinyasa Yoge. provela sam 3 meseca u Indiji a potom 3 meseca na Baliju gde sam radila Karma Yogu 
(sticala iskustvo kao ucitelj) i ucila o kristalima. Po povratku u Beograd osnovala sam Fay stones brend koji proizvodi nakit od poludragog kamenja i  ( u nastavku teksta ce biti o nakitu deo) pocela da radim kao yoga ucitelj sa grupama,individualno, online, u okvru yoga retreatova."
Mi smo zahvalni njoj koja će biti tu da svima nama, na ovom zajedničkom putovanju koje sledi, bude učitelj i inspirativni vodič života.

ASTRO SESTRE

Predavač na temu ženske energije na prvom VIKA retreat-u ove godine, biće mlade, uspešne i beskrajno inspirativne sestre ASTRO SESTRE 

" Mi smo zaiste sestre koje uz astrologiju i energetsku psihologiju oživljavaju svoju najveću strast: inspirišemo i uzdižemo žene na novi nivo života u radosti i lakoći kreacije. Svaka od nas nosi zapis moći ženske energije ali je ona često potisnuta i zaboravljena. Uz sinergiju sestrinstva i podrške u našoj velikoj online zajednici Beli Šator, mudrost astrologije i veštinu energetskih tehnika, pomažemo ženama da ovu potisnutu moć oslobode i ožive u svojoj svakodnevici". 

Tema radionice: Kako da uzdigneš svoju Veneru?

Na ovom retreatu ćemo otkriti glavne ključeve za Uzdizanje Venere, kao i smernice kako i kada da na nežan i moćan način svaka od učesnica razbudi svoju Veneru ovog leta. Venera u sebi nosi kodove ženstvenosti, lepote, lakoće, kreacije i ljubavi. Svaka od nas ima svoju Veneru, sada je pravo vreme da je oslobodimo i uzdignemo. 

Sa nestrpljenjem iščekujemo njihovo predavanje, interaktivnu radionicu i novi nivo ženske energije koji ćemo doživeti, jer će to biti jedan od nezaboravnih momenata ovog divnog druženja koje predstoji.

NATURA ESSE- ANA ZORIĆ

Navikli ste na iznenađenja od strane VIKE, a tokom ovog retreat-a ćemo imati specijalnog gosta koji će, uz svoja eterična ulja, prikazati pravo čudo koje se koristi u svrhu lečenja, a koje nam je svima dostupno. Aromaterapija je u doslovnom značenju lečenje mirisima. Aromaterapija je deo fitoterapije, medicinske discipline koja u svrhu lečenja, prevencije bolesti i očuvanja zdravlja koristi cele biljke ili delove biljaka, ekstrakte dobijene iz njih. Koriste se posebni ekstrakti koji se nazivaju esencijalna ( eterična) ulja, a na događaju koji sledi ćemo imati priliku da vidimo kako sami možemo da napravimo iste u svrhu lečenja. Naša draga Ana Zorić kaže da eterična ulja "bude" i poziva nas da se zajedno probudimo, da kombinujemo, stvaramo novi miris, onaj koji odgovara nameni ili karakteru. Jer, jednostavno je - dok dišemo, mi mirišemo. Radujemo se ovom uzbudljivom i edukativnom predavanju koje će nam doneti nov i sjajan korak kod očuvanja našeg zdravlja.

FAY STONES

Interaktivna radionica pravljenja nakita: 

Fay Stones je brend za nakit inspirisan kristalima, njihovim isceliteljskim mocima, yogom kao filozofijom i načinom života. Promoviše celovitost življenja i pronalazak mira u nama samima.
Naziv brenda potice od arapske reci Fajruz (srećni kamen) što znaci Tirkiz i to je naš zastitini kristal.  Upravo zbog toga divna Brankica Katalina koja stoji iza ovog brenda priprema za nas jednu posebnu radionicu.
Radionicu pravljanja narukvica gde će svaka učesnica moći da napravi narukvicu baš kakvu želi.
A takođe jedan poseban komad nakita ovog breda će se naći i u VIKA poklon paketu. 
 

ANJA ŠARGIN

YOGA LICA I PROMOCIJA KNJIGE

VIKA priprema nešto novo i drugačije, ovog puta uvodimo vas u svet yoge lica.

S Jogom lica nikad nije rano da se deluje preventivno, i nikad nije kasno za rešavanje već nastalih bora, bez obzira na to koliko godina imate. Ona nije samo fejslifting i to je ono što su mnogi iskusili odlučivši se za prirodan metod podmlađivanja i aktivno učestvovanje u samom procesu. To čini veliku razliku od onoga kada drugi za nas to čine. Nekoliko stvari koje ćete sigurno doživeti praktikujući jogu lica: • Povećaće vam se samopouzdanje;
• Probudiće se uspavana, potisnuta ženstvenost;
• Podmladićete se, dok ćete istovremeno sačuvati svoj identitet;
• Vratićete prirodan sjaj licu i otkloniti višak sebuma;
• Probudiće se potreba za stalnom negom;
• Hormonalno – prirodno ćete se izbalansirati;
• Vratiće vam se radost i osmeh na lice, osetićete se privlačnije. Joga lica vas uvodi u novu dimenziju postojanja i lepšeg unutrašnjeg osećaja.

 

 

POKLONI

Pored vikenda joge, meditacije, uživanja, edukacije i opuštanja, VIKA je pripremila u saradnji sa sponzorima, razne poklone koje će svaki učesnik VIKA RETREAT-A dobiti. Kako je glavna misija putovanje kroz meditaciju i jogu, za potpuni užitak je neophodna udobnost i osećaj lakoće tokom aktivnosti koji će vam VIKA obezbediti. Svaki učesnik retreat-a dobija VIKA paket koji obuhvata helanke i pilates čarapice. Spoznori vina pripremili za sve nas najkvalitetnije vino, a FEY STONES poseban poklon iznenađenjna. Kao što znate, VIKA je uvek puna iznenađenja, pa tako moramo i neke slatke detalje izostaviti kao potpuni doživljaj koji će se osetiti tokom samog retreat-a. Vidimo se 03.04. i 05. juna na Jandala Imanju!

SMEŠTAJ

JANDALA IMANJE

Imanje raspolaže smeštajnim kapacitetom od 30 osoba po drvenim kućama i glamping šatorima (sa drvenim podom, krevetima i strujom). Na centralnom delu imanja nalazi se potpuno nov bazen i prostor za opuštanje sa saunom koja se zagreva na drva, letnjim tušem, kao i hot tub-om na otvorenom, koji mogu da se koriste u svim vremenskim uslovima. Smeštajni kapacitet je podeljen na sledeći način:

kućica br. 1 - bračni krevet
kućica br. 2 - dva lezaja
kućica br. 3 - tri ležaja
kućica br. 4 - dva ležaja


Velika kuća:

soba 7 - jedan ležaj

soba 12 - dva ležaja

soba 33 - dva ležaja

soba 118 - jedan ležaj

soba 603 - dva ležaja

6 glamping šatora - sa po dva ležaja
 
 
Imanje se nalazi na putu između Beograda i Novog Sada blizu mesta Beška, samo 8km od autoputa. Obronci Fruške gore, blizina Dunava i ruža vetrova čini boravak izuzetno prijatnim.

HRANA

U cenu je uključen PUN PANSION na bazi vegetarijanske ishrane.

PROGRAM

 

I dan, 03.06.

17:00 - check in, smeštanje na Jandala Imanju

18:30 - 19:30 - dobrodošlica i Vinyasa Yoga, Brankica Katalina

20:00 - 20:30 - večera

21:00 - Radionica FAY STONES uz druženje i upoznavanje uz muziku  

II dan, 04.06.

08:00 - 09:00 - Vinyasa Yoga, Brankica Katalina

09:00 - 10:00 - doručak

10:30 -12:00 - interaktivna radionica, Astro sestre, "Kako da uzdigneš svoju Veneru?"

12:00 - 15:00 - odmor na imanju, bazen i opuštanje

15:00 - 16:00 - ručak

16:30 - 18:00 - Radionica: AROMATERAPIJA, Ana Zorić

18:00 - 19:00 - Yoga, Brankica Katalina

19:20 - 20:30 - večera

20:30 - Film pod vedrim nebom uz kokice   

III dan, 05.06.

08:00 - 09:00 - Vinyasa Yoga, Brankica Katalina

09:30 -10:30 - doručak

11:00 -12:30 - YOGA LICA, Anja Šargin i promocija knjige

13:00 -14:00 - ručak

14:00 - check out  

CENA

Cena za rane prijave do 30.04.2022. iznosi 259e po osobi za sobe i drvene kućice, dok cena za glamping šatore iznosi 240e
Cena od 25.05 do 30.05.2022. iznosi 310e po osobi.
Možete dobiti više informacija i prijaviti se putem telefona ili našeg maila vikasportswear@gmail.com ili možete ispuniti kontakt formu u nastavku stranice.
Prijave su u toku, a broj mesta je ograničen.
Kontakt telefon: 0652126662

VAŽNE NAPOMENE:

1. Obavezno poneti sopstvenu prostirku za jogu. 
2. Prevoz nije obezbeđen. Imanje raspolaže velikim parkingom.

Share this post