FINALNO LETNJE SNIŽENJE

VIKA OKTOBAR HERCEG NOVI

VIKA women retreat Herceg Novi, Joga sa Bayom

4 DANA/ 3 NOĆENJA

08.10 - 11.10.2021.

Vika putovanje je uvek drugačije, potpuno relaksirajuće, ono je beg iz svakodnevnice. Ovog puta vas vodimo na joga retreat u Herceg Novi u boutique hotel Casa del Mare ima najvi[u kategoriju 5*, a vama je dostupno sve iz njihove ponude. Spa centar, wellness zona, bazeni, sauna, restoran. Joga na plaži uz izlazak i zalazak sunca, oktobarske noći, miris mora, vreme kada ste sami sa sobom. Ovo putovanje je baš takvo. Ono vas vodi do osećaja slobode i dobre energije, a da upotpunimo ugođaj spremili smo za vas i poklon paket koji uključuje VIKA helanke i pilates čarapice.

 

Program UKLJUČUJE sledeće:
- AVIO PREVOZ 
- 6 časova joge na moru  sa Bayom 
- Vežbe disanja
- Polupansion
- Trčanje
- Šetnje
- Priprema pašte sa šefom kuhinje, degustacija vina
- Dve Hiking ture
- Večernje druženje 
- Korišćenje wellnes i spa zone, bazena, saune
- Zen garden
- Panoramski lift
- Teretana
- Poklon VIKA paket 

 

VIKA retreat je poziv svim ženama ka novom koraku, buđenju, napretku, poziv za sreću, neustrašivost, samopouzdanje i sigurnost kroz svaki novi dan koji sledi. Okupljanje podrazumeva ograničeni broj ljudi ( 10 ) koji će biti na ovom letovanju, zato rezervišite svoje mesto prijavom i krenite sa nama na doživljaj iz snova.
OSETI DOŽIVLJAJ I PRIDRUŽI NAM SE ŠTO PRE.

 

WELLNES I SPA

 

 

HRANA

Na bazi polupansiona.

Doručak i večera buffet

 

JOGA- Baya

Joga instruktor koji će biti sa nama na VIKA retreat-u je neko ko se raduje da svoju strast i ljubav prema ovoj drevnoj filozofiji deli sa drugima, ko podučavanje doživljava kao blagoslov i smatra da kada upoznamo unutrašnji mir i tišinu, nema boljeg učitelja od onoga u nama samima. Neko ko je svima nama dobro poznat i čiju emisiju na @novas redovno pratimo - BAYA.

 

Joga je deo njenog života dvadeset godina, tokom kojih je istraživala različite stilove i učila, a od 2016. godine je sertifikovani instruktor Hatha joge i tehnika disanja. Magistrirala je komunikologiju na Fakultetu političkih nauka, a komunikacija u najrazličitijim vidovima je Bajina dugogodišnja sfera interesovanja, do dana današnjeg, baveći se različitim putevima komunikacije, a sve sa ciljem da drevna jogička znanja budu dostupna svima, bez obzira na starost, fizičku spremnost, društveni status.

Dugi niz godina se bavila glumom, radila na nekoliko televizija, u produkcijskim kućama, da bi se sva njena interesovanja integrasala u jednoj profesiji 2018. godine kada je nastala emisija “Baya i joga” koja se svakog dana emituje na TV Nova S.

Zahvalna je svojim učiteljima, dok za sebe kaže da će biti večiti učenik. Mi smo zahvalni njoj koja će biti tu da svima nama, na ovom zajedničkom putovanju koje sledi, bude učitelj i inspirativni vodič života.

PREVOZ

AVIO prevoz je uključen u cenu, prijave su do 31.08. nakon toga postoji mogućnost da se cena uveća zbog promene cene avionskih karata ili da karata više ne bude.  

SMEŠTAJ

Nakon kompletnog renoviranja, proširenja sadržaja i kapaciteta hotel nosi najvišu kategoriju 5* i u novom ruhu je prve goste dočekao u junu 2019. godine. Enterijer je inspirisan mediteranskim motivima, začinima  i biljkama kao što su: lavanda, mimoza, masline, mandarine, šipak, galeb i mornar.

Hotel posjeduje "a la carte" restoran, malu baštu sa ležaljkama i otvorenim bazenom, spa centar sa zatvorenim bazenom, saunom i parnom sobom, malu teretanu, kongresni centar koji prima 50 osoba kao i Bocasa Beach&Restaurant  koji se nalazi na samoj obali mora.

Panoramski lift vas vodi do intimne zen bašte sa hidromasažnom kadom ili do fine dining restorana i bara na krovu hotela odakle se pruža nesmetan pogled na zaliv.

CENA

Cena je 590 eur uključuje avio prevoz
Prijave do 31.08.2021.

 

Putovanje NE UKLJUČUJE

- Međunarodno zdravstveno osiguranje 
- Troškove nastale za vreme trajanja aranžmana

Opšte napomene:

- Organizator putovanja je VIKA sportswear 
- Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje.
- Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
- Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana povratka u zemlju.
- Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
- U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
- Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.

NAJVAŽNIJE !  

Za ulazak u Crnu Goru trenutno nije potreban PCR niti brzi antigen test, ali se ovaj uslov može promeniti do datuma polaska.