FINALNO LETNJE SNIŽENJE

VIKA SKI & JOGA JAHORINA

VIKA women retreat JAHORINA, Ski & Joga

6 DANA/ 5 NOĆENJA

27.01 - 01.02.2022.

Vika putovanje je uvek drugačije, potpuno relaksirajuće, ono je beg iz svakodnevnice. Ovog puta vas vodimo na Ski & Joga retreat na Jahorinu u hotel Termag  koji ima kategoriju 4* i ono što je najvažnije izlaz direktno na stazu, a vama je dostupno sve iz njihove ponude. Spa centar, wellness zona, bazeni, sauna, restoran. Joga ćemo raditi predveče posle skijanja da se dobro opustimo i relaksiramo. Večera i opuštanje pored kamina uz ženske priče, puno smeha i druženja. Ovo putovanje je baš takvo. Ono vas vodi do osećaja slobode i dobre energije, a da upotpunimo ugođaj spremili smo za vas i poklon paket koji uključuje VIKA helanke i pilates čarapice.

 

Program UKLJUČUJE sledeće:

  • 6 dana 5 noćenja hotel Termag

  •  Prevoz

  • Petodnevni ski pas

  • 6 časova joge

  • LUX sobe sa pogledom na planinu

  • Wellness zona

  • Doručak i večera

  • Izlaz na stazu iz hotela⛷🏂

  • Večernje druženje

VIKA retreat je poziv svim ženama ka novom koraku, buđenju, napretku, poziv za sreću, neustrašivost, samopouzdanje i sigurnost kroz svaki novi dan koji sledi. Okupljanje podrazumeva ograničeni broj ljudi koji će biti na ovom zimovanju, zato rezervišite svoje mesto prijavom i krenite sa nama na doživljaj iz snova.
OSETI DOŽIVLJAJ I PRIDRUŽI NAM SE ŠTO PRE. 

WELLNES I SPA

 

JAHORINA

Sportski olimpijski centar Jahorina, nalazi se na istoimenoj planini Jahorina. Sarajevo i Jahorina su 1984. godine bili domaćini XIV zimskih Olimpijskih igara i do današnjeg dana, ova planina predstavlja jedan od najvećih skijaških i zimskih turističkih centara na Balkanu. Najviši vrh planine je Ogorjelica (1916 m), zatim sledi Sjendište (1910 m), Košuta (1907 m) te Crni vrh (1788 m).

 

Kada stignete na planinu

Kada stignete na planinu dočekaće Vas preko 45 km uvek odlično pripremljenih skijaških staza sa 3 šestoseda, 3 ski lifta i 1 dvosed, koja svakog sata mogu da prevezu preko 10 000 skijaša. 

O HOTELU

Termag Hotel Jahorina je moderan hotel sa 4 zvjezdice sa bogatom ponudom različitih sadržaja u toku cijele godine. Zauzima centralno mjesto u ski centru Jahorina. Nalazi se na 1550 m nadmorske visine, neposredno uz stazu i žičare. Raspolaže sa 71 komfornom sobom, 21 luksuzno opremljenim apartmanom i jednim predsjedničkim apartmanom. Kompletan enterijer i namještaj u hotelu je originalno dizajniran i izrađen od punog drveta.

HRANA

Na bazi polupansiona.

Doručak i večera švedski sto.

 

KAMIN SALA

PREVOZ

Organizovan prevoz dva minibusa je uključen u cenu, prijave su do 10.11. 2021. godine

SMEŠTAJ

LUX SOBE
Sa površinom i do 38 m2 pružaju i više od očekivanog. Kreveti su odvojeni. Mountain view u kombinaciji sa namještajem od punog drveta i kamenim oblogama pružaju osjećaj kao da ste na samoj stazi.

CENA

Cena je 880 eur uključuje prevoz i petodnevni ski pas
Prijave do 10.11.2021.

 

Putovanje NE UKLJUČUJE

- Međunarodno zdravstveno osiguranje 

- Troškove nastale za vreme trajanja aranžmana

PRIJAVITE SE OVDE

Opšte napomene:

- Organizator putovanja je VIKA sportswear 

- Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje.

- Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.

- Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana povratka u zemlju.

- Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.

- U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.

- Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.

NAJVAŽNIJE !  

Za ulazak u Bosnu i Hercegovinu trenutno nije potreban PCR niti brzi antigen test, ali se ovaj uslov može promeniti do datuma polaska.