FINALNO LETNJE SNIŽENJE

Najčešća pitanja

O helankama

Naše helanke su dizajnirane tako da vam pruže dodatno samopouzdanje kada radite aktivnosti koje volite, ne morate da razmišljate da li se provide, a njihov dizajn ističe ono najbolje na vašoj figuri. Naš cilj je da vam ponudimo najbolji kvalitet i lako uklapanje, najnovije stilove i trendi dizajn! Bez obzira volite li šarene printove na treningu ili obične boje, sa detaljima ili bez njih, imamo nešto za vas.

 

Po čemu smo drugačiji ?

Helanke bez šavova napravljene su od osmostrang hyperflex materijala, koji vam daje slobodu pokreta. Ovaj materijal ima i kompresivna svojstva pa oblikuje telo, podiže zadnjicu, a široki pojas vizuelno sužava struk. Materijal je otporan na vlagu, prozračan je pa koža može da diše, a znoj se brzo suši. VIKA helanke nisu providne i na njima se ne vide mrlje od znoja pa vam daju osećaj sigurnosti.  

Kako da odabere pravu veličinu?

VELIČINA

OBIM STRUKA (cm)

OBIM KUKOVA(cm)

DUŽINA (cm)

S

64-70

82-85

91

M

66-75

85-92

92

L

68-80

92-100

93

 

Često trčite ili pešačite?

Ne brinite, naše helanke ne klize prema dole dok trčite, već ostaju na mestu na vašem kuku! Naše helanke podjednako su dobre za trening visokog intenziteta, trčanje ili teretanu, kao i za treninge niskog intenziteta, poput joge.

Nudimo jedinstveni dizajn u mnogo različitih boja. Helanke bi trebale biti u svakom ormaru u delu za vežbanje a jednako su prikladne za trening kao i za svakodnevnu odeću.

 

Od kog materijala su napravljene helanke?

Naše helanke napravljene su od poliestera ili poliamida. Osnovna karakteristika je da se suše brzo pošto upijaju vrlo malo vlage. Čak i tokom stvarno teških vežbi i toplih dana, ne ostaju mrlje od znoja. Takođe dobro zadržavaju oblik i ne gužvaju se.  Kad nosite naše helanke, takođe se ne morate brinuti da će one biti providne kad se savijate, radite čučanj, iskorak ili vežbe kao što su mrtvo dizanje, ali i kada se istežete na jogi na primer. Elastičan materijal daje veliku slobodu pokreta, što naše helanke čini pogodnim za sve vrste aktivnosti.

 

Kako odabrati pravi model?

Imamo mnogo različitih modela i boja, ali veoma je lako izabrati onaj pravi. Naši modeli su napravljeni tako da svi imaju visok struk, jer smatramo da je takav model dosta udobniji od onih plićih, one drže i oblikuju stomak i tako vizuelno čine struk užim. Preostaju boje, što izbor čini mnogo lakšim. Koja se vama dopada boja? Za koju ste baš danas raspoloženi? Koja mislite da vam najbolje stoji? Isprobajte i svetle i tamne i šarene, iznenadićete se koliko vas neka boja čini veselijom, mlađom. Za one koji žele ipak tamne, imamo i njih, one bolje sakrivaju i lakše se uklapaju sa ostatkom garderobe. 

 

Održavanje, kako da duže traju?

Možete produžiti život helanki sledeći naša uputstva. Perite ih na 30 stepeni bez sredstava za beljenje, jer to može pokvariti tehnologiju kompresije odnosno elastičnost. Nemojte ih sušiti u mašini za sušenje veša, a kada ih perete možete ih zaštiti od drugih predmeta kao što su metalne kopče i čičak trake. Takođe kada ih oblačite, nemojte ih vući, već ih oblačite kao najlon čarape, provucite ruka i polako ih navlačite na gore.