VIKA WOMEN RETREAT I HOLISTIČKA AKADEMIJA MAYA 25.26. i 27.06.2021.

VIKA LETOVANJE

VIKA letovanje u saradnji sa Holističkom akademijom Maya

6 DANA/ 5 NOĆENJA

25.07 - 30.07.2021.

Vika putovanje je uvek drugačije, potpuno relaksirajuće, ono je beg iz svakodnevnice. Ovog puta vas vodimo na letovanje u Hrvatsku, na malo ostrvo Sveti Andrija, preko puta Rovinja u hotel Istra koji ima 4*, a vama je dostupno sve iz njihove ponude. Spa centar, wellness zona, bazeni, sauna, restoran. Samo ostrvo je kao stvoreno za šetnju, trčanje i jogu. Joga na plaži uz izlazak i zalazak sunca, tople noći, miris mora, vreme kada ste sami sa sobom, kada možete da se odmarate, a možete i da sednete na brod koji će vas besplatno odvesti u Rovinj. Ovo putovanje je baš takvo. Ono vas vodi do osećaja slobode i dobre energije, a da upotpunimo ugođaj spremili smo za vas i poklon paket koji uključuje VIKA helanke i pilates čarapice kao i Mesmerie paket proizvoda za lepotu.

 

Program UKLJUČUJE sledeće:
- 10 časova joge sa Majom Regoje, Holistička akademija MAYA
- Meditacija
- Vežbe disanja
- Ayurveda
- Trčanje
- Šetnje
- Veče želja, puštanje lampiona
- Svakodnevni prevoz brodom ostrvo- Rovinj- ostrvo
- Večernje druženje 
- Korišćenje wellnes i spa zone, bazena 
- Piće dobrodošlice
- Polupansion- doručak i večera buffet
- Neograničeno piće iz šankomata (vino, pivo, sok i voda)


VIKA retreat je poziv svim ženama ka novom koraku, buđenju, napretku, poziv za sreću, neustrašivost, samopouzdanje i sigurnost kroz svaki novi dan koji sledi. Okupljanje podrazumeva ograničeni broj ljudi ( 20 ) koji će biti na ovom letovanju, zato rezervišite svoje mesto prijavom i krenite sa nama na doživljaj iz snova.
OSETI DOŽIVLJAJ I PRIDRUŽI NAM SE ŠTO PRE.

 

WELLNES I SPA

HRANA

Na bazi polupansiona.

Doručak i večera buffet- Neograničeno piće iz šankomata (vino, pivo, sok i voda)

 

JOGA, MEDITACJA, AYURVEDA, VEŽBE DISANJA- HOLISTIČKA AKADEMIJA MAYA

Tim priznatih stručnjaka iz Holističke akademije Maya kaže da je joga praksa za telo, um i dušu, koja nam omogućava da živimo bolje.
Jedna od njih je Maja Regoje, koja će biti naša joga instruktorka tokom predstojećeg VIKA letovanja. Joga sa Majom će nam pomoći da usporimo, da shvatimo šta nam je zaista važno i da naučimo kako da se nosimo sa stresom. Cilj je da postanemo svesni, da boravimo u sadašnjem trenutku i da postignemo unutrašnji mir, što je polazna tačka za poboljšanje kvaliteta života i ispoljavanje punog potencijala. Holistička Akademija Maya kroz višegodišnji rad posebno izdvaja oblast joge i meditacije. Propagiraju koncept zdravog, uravnoteženog i odgovornog života koji pomaže pojedincu da razvije samoodgovornost i podigne svest o svom mentalnom, emotivnom i fizičkom zdravlju.

FAKULTATIVNO

- Ronjenje
- Vožnja bicikla

PREVOZ

Možete doći sopstvenim prevozom do Rovinja, a možete putovati i sa nama ukoliko ne želite da razmišljate o vožnji, automobilu, pauzama, putarinama. Prevoznik koga smo mi izabrali je BS Tours i doplata je 100e. 

 

SMEŠTAJ

Island Hotel Istra 4* se nalazi na Crvenom ostrvu koji je udaljen 20ak minuta brodom od Rovinja. Prevoz brodom je uključen u cenu za goste hotela. Plaža se nalazi na 50m od hotela. Sobe imaju besplatan wi-fi, klima uređaj i terasu. Sobe su dvokrevetne, a kreveti se mogu razdvojiti.

CENA

Cena za rane prijave do 15.06 je 663 eur + doplata za prevoz 100e po osobi
Prijave od 15.06 do 15.07. 695eur + doplata za prevoz 100e osobi

 

Putovanje NE UKLJUČUJE

- Međunarodno zdravstveno osiguranje 
- Troškove nastale za vreme trajanja aranžmana

Opšte napomene:

- Organizator putovanja je VIKA sportswear u saradnji sa Hlističkom akademijom Maya
- Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje.
- Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
- Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana povratka u zemlju.
- Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
- U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska.
- Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.

NAJVAŽNIJE !  

Putnici koji dolaze u Republiku Hrvatsku iz država/regija članica EU/EGP, a koje se trenutno ne nalaze na tzv. zelenoj listi Europskog centra za kontrolu i prevenciju bolesti, moraju pokazati jedno od navedenog:
  • negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa - BAT* na SARS-CoV-2, pri čemu BAT test mora biti sa Zajedničke liste brzih antigenskih testova koje međusobno priznaju države članice Europske Unije, koju objavljuje Europska komisija
  • potvrdu o vakcinisanju za osobe koje su pre više od 14 dana, primile drugu dozu vakcine protiv COVID-19. 
  • ako je osoba prebolela COVID-19 unazad 180 dana i ima potvrdu o preboljenoj bolesti te se unutar tog roka vakcinisala jednom dozom vakcine, izuzeće se od obveze pokazivanja negativnog PCR ili brzog antigenskog testa - BAT* 
  • ili obaviti PCR testiranje ili brzo antigensko testiranje - BAT* na SARS-CoV-2 odmah po dolasku u Republiku Hrvatsku (o vlastitom trošku), uz obvezu samoizolacije do primanja negativnog nalaza. U slučaju nemogućnosti testiranja određuje se mera samoizolacije u trajanju od deset (10) dana.